12 Soru ile Herbalife Kilo Verme Hakkında Bilmeniz Gerekenler

12 Soru ile Herbalife Kilo Verme Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 

1)SORU : Zayıflama ürünümü satıyorsunuz ?

CEVAP : Zayıflama ürünü satan bir firma değiliz Beslenme desteği ürünlerine sahibiz .

2)SORU : Nasıl oluyorda besin desteklerinin kilo kontrolünde etkisi var ?
CEVAP : Farkımız Formülasyonda gizli %98 oranında Hücre emilimi gerçekleştiren bir Beslenme desteği ürün gamına sahibiz .

 

 

3) SORU : Ürünler ne yapıyor ?

CEVAP : Ürünlerden birtanesi Hücrelerin içindeki yanmış olan odunları temizleyip vücudu ALKALİ yapıyor .
İkinci ürün gelecek olan gıdaların daha iyi yanmasını sağlıyor .
Üçüncü ürün Bağırsak ve sindirim sistemini çalıştırırarak Metabolizmanın hızlı ve düzenli çalışmasını sağlıyor .

 

 

4)SORU : Bu ürünler ile nasıl zayıflıyoruz ?

CEVAP : Biz bu ürünler ile zayıflamıyoruz Bu ürünler ile Vücudumuzda bulunan Trilyonlarca hücreyi çalıştırarak Destek oluyoruz Vücudun Hızlı şeker yakmasını sağlıyor ve bu şekilde yağ yakılmasını sağlıyoruz İNSÜLİN direncini düşürüyoruz vücudun yağ depolarının kapaklarını açıyoruz .

 

5)SORU : Ürünlerin üreticisi kim ? nerede üretiliyor ?

CEVAP : Ürünler Almanyada üretiliyor Dünya’da 50 ülkenin Bakanlıkları tarafından onaylı 70 binden fazla sonuç pozitif olarak almış 34 yılı aşkın Dünyada 19 Yılı aşkın ülkemizde olan hakkında hiçbir olumsuz bilgi olmayan bir firmadır .

 

 

6) SORU : Ürünler neleri düzeltiyor ve nasıl faydalı oluyor ?

CEVAP : Vücudun İNSÜLİN direncini düşürüyor Şeker yakımından Yağ yakımına geçiriyor .
Yağ yakımına geçen vücudu beslenme planı ile belki normalden daha fazla yiyerek çok fazla spora ihtiyaç duymadan YAĞ Yakımına devam ettiriyoruz .

 

 

7) SORU : Ürünleri ne kadar kullanmamız gerekiyor ?

CEVAP : Vücudun doğru çalışmasını sağlayıp düzenli beslenme alışkanlıkları devam ederken yavaş yavaş ürünleri kesiyoruz .

 

 

8)SORU : Başarılı olmak için sonuçlar ne olmalı ? Süreç ne olmalı?

CEVAP: Zayıflamadan öte vücudun yağ oranını düşürmek Kas oranını yükseltmek ile alakalı sonuçları bunun üzerine kuruyoruz. Bazen az kilo verip çok daha fazla yağ yakabiliyoruz .

 

 

9)SORU : Herşey bu kadar BASİT mi ?

CEVAP : Evet bu kadar basit Çünkü Ürünler çok iyi ve buna uygun Beslenme programı ile destekliyoruz .

 

 

10) SORU : Kullanımı nasıl olacak ?

CEVAP: Elbette alışık olmadığınız birşey yapacaksınız yemekten önce ve sonra kullanıcaksınız hep yanınızda bulunduracaksınız suya karıştırıp içiceksiniz ve yemek yiyeceksiniz .

 

11) SORU: Fiyatı ne kadar çokmu pahallı ?

CEVAP: Kişiye özel bir plan uyguluyoruz o nedenle bazıları için çıkacak fiyat durumuna göre değişiyor zaman içerisinde rakam hep düşüyor Örneğin bazı kişilerde Bir ürün ile çalışıyoruz Bazı kişilerde İki veya üç ürün ile çalışıyoruz .
Yıllarca bozmak için harcadığınız bedeli düşünecek olursak oldukça ucuz bir bedel ödüyoruz ..

 

 

12) SORU: Süreci nasıl yaşıyoruz ? Ürün alınca herşey bitiyormu?

CEVAP: Amacımız BİRE BİR koçluk yaptığımız kişilerin etrafındaki insanlara BAŞARIMIZI göstererek daha çok sayıda insanın hayatına dokunmak istiyoruz .
Birlikte bir yolculuğa çıkıyoruz İçinde Acabalar olan bu süreçte asla sizden kopmuyoruz Dört veya Beş günlük süreçlerde mutlaka görüşüyoruz .
Alışkanlıklarınızı geçmişinizi ve hedeflerinizi konuşmak için mutlaka sesli iletişime geçiyoruz ve bu iletişimi koparmıyoruz .
Amacımız etrafımızda ve başka insanların hayatındaki tüm herkesi OBEZİTE denen illetten kurtarmak istiyoruz .

Bu konuda kesin karar vermiş veya vermek isteyen Vücudunun eski düzenli günlere dönmesini isteyen herkesin tek yapması gereken bizimle mutlaka TELEFON ile iletişime geçmeleri ..

 

YORUMLAR KISMINDAN SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ..

 

 

 

 

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir